Targul Gradinite Bucuresti - Targul de Gradinite Particulare & After School & Scoli Particulare din Bucuresti & Ilfov
? - ? Septembrie 2019 (zilnic intre orele 10.00 si 19.00) - ?
Regulament
Reguli de folosire a website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro

1. Nota

www.targulgradinitebucuresti.ro este un website(domeniu-nume inregistrat la RNC + continut) proprietate privata a lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL.
www.targulgradinitebucuresti.ro nu este un website oficial al vreunei Institutii Nationale de Stat(ex.Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Culturii si Cultelor, etc.) .
www.targulgradinitebucuresti.ro este in mare parte un website de tip - Publicitate iar informatiile(text si imagini) prezente pe site sunt furnizate de firmele sau persoanele care au dorit sa-si faca publicitate in cadrul acestui site si care garanteaza si raspund pentru veridicitatea acestor informatii.Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL nu garanteaza si nu isi asuma veridicitatea acestor informatii.


2. Acceptul conditiilor de folosire

www.targulgradinitebucuresti.ro este website-ul lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL , administrat si actualizat de Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL.
Folosirea acestui website, a serviciilor continute in el, este gratuita, dar sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor reguli. Ca vizitator si deci utilizator al website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro esti de acord sa respecti aceste reguli si vei fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinzi in legatura cu www.targulgradinitebucuresti.ro.
Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura, continutul si serviciile oferite de catre www.targulgradinitebucuresti.ro .
Regulile de utilizare a website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site iti revine responsabilitatea sa le cunosti si respecti. Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL isi rezerva dreptul de a stabili reguli "suplimentare" in cadrul anumitor servicii ale website-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro .
Acest set de reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.


3. Dreptul de proprietate


Informatiile (texte + imagini) aflate pe www.targulgradinitebucuresti.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate.
Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest website este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL.
Vizitatorii website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din website-ul www.targulgradinitebucuresti.ro fara consimtamantului prealabil al lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL.


4. Continutul mesajelor de pe forumul www.targulgradinitebucuresti.ro


Vizitatorii si membrii website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro sunt in exclusivitate raspunzatori pentru continutul mesajelor lor. Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL nu controleaza, doar supravegheaza continutul mesajelor transmise pe website, deci Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL nu garanteaza calitatea sau veridicitatea informatiilor.
Prin utilizarea website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro esti de acord sa respecti urmatoarele reguli privind continutul acestuia:
- este interzisa difuzarea de mesaje defaimatoare, de amenintare, vulgare, obscene, ce indeamna la ura rasiala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii, atat in cadrul forumului, cat si in orice alt loc pe website.
- este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial.
- este interzisa strangerea/colectarea de date personale despre ceilalti membrii ai website-ului.
- este interzisa folosirea informatiilor din website-ul www.targulgradinitebucuresti.ro in scopuri comerciale, cu exceptia cazurilor in care aveti in prealabil acordul scris al lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL.
- este interzisa postarea, incarcarea sau transmiterea sub orice fel pe website-ul www.targulgradinitebucuresti.ro a materialelor ilegale sau a materialelor care nu respecta legea privind drepturile de autor, legea privind marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate.
- este interzisa folosirea website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro in scopul promovarii de activitati ilegale, sau furnizarii de informatii legate de activitati ilegale; in caz contrar Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv sesizarea autoritatilor.
- este interzisa folosirea website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promotional, "spam" (inclusiv pe Forum).
- este interzis a pretinde ca esti o alta persoana sau reprezinti o alta institutie; sau a pretinde in mod fals afilierea cu o persoana sau institutie.
Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori, Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL isi rezerva dreptul de excludere a acestor membri ai forumului sau de a refuza accesul acelor vizitatori pe website.


5.Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL nu garanteaza:

1 - ca informatiile continute in www.targulgradinitebucuresti.ro sunt in totalitate complete sau exacte(Garantarea acestora fiind facuta de firmele client ale site-ului care au furnizat aceste informatii in scopul publicitatii);
2 - ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
3 - ca informatiile sau serviciile din www.targulgradinitebucuresti.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora vizitatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
4 - Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din www.targulgradinitebucuresti.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.targulgradinitebucuresti.ro se face pe propria raspundere;
5 - Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a website-ului www.targulgradinitebucuresti.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.targulgradinitebucuresti.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).
7 - ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc.


6. Plangere

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de www.targulgradinitebucuresti.ro va rugam sa ne scrieti la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 

Parteneri MEDIA

www.GradiniteBucuresti.ro
GradiniteBucuresti.ro

www.CalendarulCopiilor.ro

CalendarulCopiilor.ro

Partener Principal

Parteneri